Левски обмисля да привлече крилото Станислав Иванов

7 Dni Sport17.01.2023
Станислав Иванов Стойчо Атанасов Цска Левски 21

Левски обмисля да си върне Станислав Иванов. 23-годишният футболист вече е свободен агент, след като на 13 януари (петък) прекрати договора си с Чикаго Файър, предава “Тема Спорт”.

Крилото реши да скъса с тима, за да си намери нов отбор, в който да получава повече игрово време.

Според последната информация в началото на декември е имало разговор между двете страни, но “сините” не могли да предложат финансова оферта, с която да привлекат Иванов в състава си. В случай, че футболистът направи отстъпки в претенциите си, ще се стигне до преговори. При ново разминаване обаче крилото ще се принуди да си намери отбор извън България.

Иванов премина в Чикаго Файър през декември 2020 г., подписвайки договор за две години с опция за още една. Тогава Левски прибра около 300 000 евро, а крилото изигра 26 мача в американската МЛС лига и отбеляза един гол при успеха на отбора си срещу Ди Си Юнайтед с 2:0. Неколкократно в този период Иванов беше съпътстван от контузии, които го спряха от възможността да разгърне пълния си потенциал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ