Владо Манчев: Започваме сериозна работа, имаме още малко да поработим физически

7 Dni Sport16.01.2023
Септември София - Хебър Пазарджик, Владимир Манчев

Треньорът на Хебър (Пазарджик) – Владимир Манчев заяви пред колегите от „Спортал“, че очаква тимът му да направи добра подготовка по време на лагера в Турция. Специалистът се похвали, че в клуба няма никакви финансови трудности и задължения.

„Очакванията ни са да са ни здрави играчите. Имаме проблеми с няколко футболисти, но са леки травми, дано отшумят до няколко дни. Започваме сериозна работа, имаме още малко да поработим физически, след това имаме четири контроли да избистряме състава. Всички играчи са лично селектирани от мен, така че аз нямам съмнения в техните качества. Надявам се футболистите да започнат да осъзнават важността на това, какво е да си футболист на Хебър.

Имаше моменти през есента, в които бях критичен към играта на отбора, защото имам високи изисквания. Те знаят, че аз искам резултати. Целта ни е оставане в елита. Когато я изпълним ще мислим за повече неща. Имаме още някои трудности, но нещата ще се подобряват и целите стават все по-високи. Аз откакто съм в Хебър не съм чул да имаме проблеми с финансирането.

Ние сме един от малкото отбори без задължения към играчи и институции. Ръководството прави всичко възможно да има подобрения и по стадиона. Имам уверение, че ще домакинстваме на нашия терен през пролетта. Не е имало забавяне на заплати и премии, така че всичко от тази гледна точка е наред“, каза Манчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ