Киров: Имаме договорка с четирима нови, Берое ще се подсили с тях

7 Dni Sport16.01.2023
Хебър Пазарджик - Берое, Николай Киров

Старши треньорът на Берое Николай Киров говори пред медиите на летището в Пловдив преди заминаването на заралии за лагера в Турция. Той сподели, че засега няма промяна в контролите, въпреки породилите се дискусии дали български тимове трябва да играят с руски и проверката с Рубин Казан ще се състои.

„Чисто като работа за физика съм доволен от първия етап на подготовката. Сега трябва да работим за взаимовръзката между отделните играчи и отделните линии, защото градим що-годе нов отбор. Това ще бъде задачата на лагера в Алания“, започна Киров.

„Имаме договорка с четирима човека, които трябва да се присъединят към лагера в Алания, както крайни бранители, така и вътрешен халф и още един централен защитник, надявам се тази договорка да се спази, за да свикнат бързо с новия си отбор“, продължи Белия.

„Анисе е имал договорка да се раздели с клуба, ако иска, преди аз да дойда, така че уважихме решението му“, разкри наставникът на Берое.

„На този мач остава контролата ни с руски отбор. Допитали сме се до съответните органи. Имахме положителен отговор. Освен с руски, играем и с украински отбори“, завърши Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ