Гриша Ганчев и Христо Стоичков продават част от акциите си в ЦСКА!? Причината е „Българска армия“

ЦСКА - Берое, Гриша Ганчев, Христо Стоичков, Валтер Папазки

ЦСКА може да плати част от разходите около строежа на новия стадион „Българска армия“ с миноритарен дял от акциите на клуба, пише „Мач Телеграф“. Такива слухове се носят в Борисовата градина, като на този етап няма потвърждение за това от ръководството на „червените“. Очаква се клубът да бъде подпомогнат от солиден чуждестранен инвеститор около строежа. В момента акциите са в ръцете на Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Иначе на този етап се знае, че три фирми ще бъдат в основата на строежа.

Първата компания е белгийската „Кевлокс“. Тя произвежда малки модули и се грижи за обзавеждането на стадиони. Втората е финландската фирма „Пейкко“, която ще прави металните модули на стадиона, които ще свързват секторите А, Б, В и Г.

Третата ключова фирма е австрийската „Ке Келит“, която предоставя цялостни решения за зали, логистични паркове и стадиони. Отговаря за отопление на съоръжението, санитарни помещения, хладилни камери, трибуни, висящи тавани, водни системи, козирки и свързващите части към тях.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ