И последния детайл е готов – Франко от Майорка подписва в Разград

7 Dni Sport14.01.2023
Франко Русо,

Лудогорец успя да си осигури услугите на защитника на Майорка Франко Русо. Испанските издания са категорични, че договорката е постигната и предстои трансферът да бъде финализиран.

Аржентинецът дори вече е тръгнал към Турция, за да се присъедини към зимния лагер на „орлите“. Той ще подпише договор за три години и половина с българския шампион.

Разградчани ще платят на Майорка фиксирана трансферна сума от 900 хиляди евро плюс допълнителни бонуси спрямо представянето на „орлите“ в европейските клубни турнири. Общата сума може да се качи до 1.5 милиона.

Майорка няма намерение да запазва права върху Русо или да взима процент от бъдещата му продажба. В клуба от Ла Лига навярно са доволни, защото взеха Русо през 2018-а като свободен агент от Онтиниент.

Още по време на летния трансферен прозорец Майорка е получил оферти за Русо от чужди тимове, включително Лудогорец, така че интересът на „орлите“ не е от скоро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ