Валери Божинов: Да, знам за бъдещето на Саша Илич в ЦСКА, Гриша Ганчев е взел това решение

7 Dni Sport14.01.2023
Септември София - Лудогорец, Валери Божинов

Валери Божинов е една от най-големите звезди на българския футбол и около него винаги е интересно. Той все още не е казал официално край на кариерата като играч, но подписа договор с телевизия „Скай Спорт Италия“, където ще бъде анализатор.

Появи се и информация, че Валери ще продължи да изпълнява ролята на помощник-треньор, но не в Септември, а в Добруджа, където е баща му Сашо Ангелов. И не на последно място името му бе замесено около информациите за проект зад граница на собствениците на Локо Пловдив.

Валери бе любезен да внесе яснота около всичко това в интервю пред “Тема Спорт”, а и коментира ситуацията в българския футбол, битката на върха, любимия му Левски…

„Пожелавам на ЦСКА да стане шампион, но това не зависи само от Саша Илич. Тук огромна роля има и Гриша Ганчев. Той трябва да осигури организация. Но не ме разбирайте погрешно. Казвайки организация, имам предвид да даде спокойствие на Саша Илич да работи и свобода да взема важни решения.

Да го предпази от интриги, атаки от свои и от чужди и така нататък. Няма да е лесно, защото Лудогорец е сериозен отбор, но гаранция – ще е интересно“, заяви Божинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ