Бисмарк Чарлс тренира на високи обороти с ЦСКА, Илич е доволен

7 Dni Sport14.01.2023
ЦСКА - Ботев Враца, Бисмарк Чарлс

Нападателят на ЦСКА – Бисмарк Чарлс поднови пълноценни тренировки вчера. Сутринта “червените” бяха разделени на две групи и изпълняваха физически упраженения във фитнеса, а следобед се готвеха с топка.

Ганаецът се включи и в двете занимания наравно със своите съотборници. Той пропусна старта на подготовката, тъй като още изпитваше болежки след контузията, която получи при гостуването на Гигант (Съединение) за Купата на България в края на ноември.

21-годишният футболист така и не успява досега да развие потенциала си на “Армията”, тъй като постоянно е преследван от травми. Той пристигна в Борисовата градина точно преди две години, но оттогава не е имал период от няколко месеца, в които да е напълно здрав. През лятото гаанецът претърпя и операция в клиника във Валенсия.

Именно Чарлс донесе последния досега трофей на “червените” – Купата на България за сезон 2022/21 с победен гол на финала срещу Арда (Кърджали). Това обаче е и последното му попадение, като не се е разписвал вече над година и половина.

През есента Канцлера взе участие в 6 мача във всички надпревари – влезе като резерва в 5 двубоя от първенството и започна като титуляр в споменатия вече мач за Купата на България срещу Гигант.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ