„Време е след фалша на Коледа, да Ви кажа истината за Боряна Братоева и Николаос Цитиридис“

7 Dni Sport13.01.2023
Боряна Братоева,

Николаос Цитиридис е готов да стане баща. Самият той призна, че иска да е млад татко и с това подклажда слуховете, че Боряна Братоева му е „стъпила на врата“ и го командва във всичко.

През лятото актрисата ще закове 34 г. и се говори, че вече на всяка цена иска да има дете. Нико е по-млад от нея с 5 години и има време за деца, но очевидно половинката му го командва във всичко.

Засега двойката няма да сключва брак, защото Боряна още не го е пожелала. Очевидно тя не вижда в полугърка стабилния мъж, с когото може да сподели живота си завинаги.

Макар Нико да печели добре в телевизията, не се знае докога ще го има шоуто му и дали няма скоро да се върне към журналистиката, където е взимал доста оскъдна заплата.

По принцип всяка жена иска да се омъжи, но в случая Боряна го играе като мъжа в тази връзка. Изцяло командва всичко и не иска брак, докато Цитиридис много искал да се венчае за нея, но понеже знаел мнението й, не й предлагал.

Очаква се в скоро време двойката да има свое бебе. Все още не се работи по въпроса, но е въпрос на време, категорични са близките на водещия и актрисата.

Нико и Боряна имат връзка от малко повече от година. Искрата между тях се запалила по време на гостуването на Братоева в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, за да обсъждат сериала „Съни бийч“, където тя участва. Оттогава са неразделни, а в момента вече и живеят заедно.

Автор: „Уикенд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ