Антоан Бароан остава нарочен, в основата е собственика Зингаревич

7 Dni Sport13.01.2023
Ботев Враца - Марица Пловдив, Емануел Току, Антоан Бароан

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан не бе помилван. И вчера 22-годишният французин бе принуден да се готви с втория състав. И по всичко изглежда, че няма да пътува със съотборниците си за подготвителния лагер в Дубай.

Бароан бе нарочен от шефовете, защото е отказал да бъде трансфериран за доста добра сума. Египетски клуб е отправил много изгодно предложение и босът на “канарчетата” Антон Зингаревич е казал “да”. Таранът се опълчил на шефа си и заявил, че няма да изпълни желанието му и да подпише с египтяните.

Бароан не искал и дума да става за преминаване в отбор от арабската страна. Към него имаше интерес и от Торпедо (Москва), но Антоан не е склонен да отиде и при руснаците. Затова и на този етап остава “във фризера”.

Много вероятно е в групата на новия треньор Бруно Балтазар за Дубай до попадне Абдулайе Траоре. 19-годишният нападател от Кот д’Ивоар вкара 6 гола в 6 мача за втория отбор на Ботев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ