Христо Крушарски: Сега ще Ви обясня, какво точно се случва в Локо Пловдив

7 Dni Sport12.01.2023
Пресконференция Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) коментира новата ситуация относно акциите на клуба.

Бизнесменът все още притежава 50 процента от ценните книжа и потвърди пред нашата медия, че вече ще участва при взимането на управленските решения на „Лаута“.

„50 процента от акциите на ПФК Локомотив Пловдив винаги са били мои. Преди повече от година аз подарих другите 50 процента. Имаше да си направим наши неща със сегашното ръководство, но не станаха. Срокът изтече и аз съм прекратил договора чрез нотариална покана“, заяви пред колегите от „Пловдив24“ – Христо Крушарски.

Той бе попитан дали все пак има шанс да постигне договорка с настоящите шефове за ново официално споразумение.

„Има, но вече условията ще са други. Ще седнем да си говорим. Ако имат желание – добре, ако нямат – ще трябва да управляваме заедно. Аз направих Локомотив Пловдив апетитна хапка, но клубът ще стане още по-голяма хапка. А който не е разбрал, че Локомотив Пловдив е институция, е крайно време да го разбере! Досега решенията са ги взимали само те. Оттук нататък – заедно! Кога се очаква да дойда на Лаута? В момента си имам достатъчно друга работа, но знаете, че аз на мачовете редовно си ходя, когато не съм извън страната“, допълни още Христо Крушарски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ