Крушарски е на път да предизвика трус в Локомотив Пловдив

7 Dni Sport12.01.2023
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Христо Крушарски

Сериозен трус в управлението на Локомотив (Пловдив) е регистриран и той е на най-високо в йерархията на клуба. Новият инвеститор на Адам Сотков е бил уведомен чрез нотариус, че Христо Крушарски иска да анулира договора за прехвърлянето на 50% от акциите, предават колегите от “Мач Телеграф”.

Това поставя под въпрос как точно ще се издържат “смърфовете” през пролетта и как ще завършат селекцията си през зимния трансферен прозорец.

Договорката от пролетта бе Крушарски да се оттегли, а Сотков да поеме управлението, докато инвестира в инфраструктурата, както и в развитието на школата на представителния тим. До този момент обаче подобни инвестиции не са направени, а само е декларирано намерение за тях.

Според договора, за чието анулиране вече са предприети първите стъпки, до 31 декември 2022 г., новият собственик е трябвало да изпълни определени условия, за да се сдобие окончателно с акциите. Това обаче не се е случило и контрактът на практика може да се счита за невалиден.

Все още не е напълно ясно какво точно означават предприетите действия на Христо Крушарски, който засега мълчи по въпроса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ