Матс Виландрер: Казвам Ви новината за Григор Димитров отговаря на истината, видях го в Саудитска Арабия

7 Dni Sport11.01.2023
Григор Димитров,

Тенис легендата Матс Виландер говори специално пред колегите от „Спортал“ за Григор Димитров и очакванията към него преди предстоящия Australian Open.

“Видях се с Григор в Саудитска Арабия на демонстративния турнир. Той беше там като резерва и тренираше много. Това за мен е много показателно, защото очевидно той иска да участва на всеки турнир и да играе тенис дори в Саудитска Арабия”, каза Виландер.

“Игра в демонстративен мач, в който и аз участвах, като показа страхотно присъствие на духа. Той отново работи с Дани Валверду, което е от огромно значение, защото именно с него спечели най-големите си трофеи като този от Финалите на АТР в Лондон. Аз бях и там и също го гледах на живо.

Според мен вече най-после не говорим за Григор Димитров като за човек, който очакваме да спечели 5-6 титли от “Големия шлем”. Той направи страхотна кариера и е невероятен играч, спечелил е някои от най-големите турнири. Победи най-добрите играчи по пътя към титлата от Финалите на АТР“, каза Виландер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ