Тити Папазов: Вярно е Георги Илиев беше моя спонсор, ще Ви кажа цялата истина

7 Dni Sport11.01.2023
Левски, Тити Папазов

Константин Папазов даде обширно интервю, в което изстреля серия от лафове. Предлагаме част от думите му пред агенция „БЛИЦ“.

„Как се запознах с жена ми и кой кого свали? Ако не се беше предала, когато я свалях, щеше да я хване захарна болест. Исках да се оженим в зала „Универсиада“, но кметът Софиянски вика: „Не може!“. Ама няма не може“. И после купон в „Нерон“ при Жоро Илиев.

Питаш ме защо доведеният ми син се казва Желко, ами това е въпрос не за 100, а за 2 лева. Първородният ми син Александър иска да става треньор, а Желко клони към бокса.

Хукнах до САЩ да гледам Джордан на живо, все едно пътувах до Подгумер. С дълга пишка лесно се пикае, днес решава, утре – пътува.

Давам си един от билетите за мача Чикаго Булс – Юта Джаз на беден американец и за другия мач останах без билет. Викам на колежката ти Миляна Велева – влизам без пари, да знаеш, влизам на мача и после ще успея и като треньор.

Не знаех английски, имитирах самолети, дълго пътуване, молех се. И накрая, при третия ми напън, най-сетне ме пуснаха!

Майкъл Джордън си залепи дъвката на коша, аз отидох и си я прибирах. Жоро Илиев ми спонсорира пътуването до Щатите.

Къде да нощувам, къде да нощувам и накрая се озовах в лудница“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ