Виктор Стоянов от „Ергенът“: Мина време, вече съм готов, да Ви кажа цялата истина за задкулисието

7 Dni Sport10.01.2023
Виктор Стоянов,

Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм миналата пролет – бившият гребец беше основното действащо лице на хитовото риалити „Ергенът”, в което 22 прекрасни дами се бориха за вниманието и сърцето му. От финала на първия сезон изминаха почти 8 месеца, но и днес главният му герой е мегазвезда и всяка втора реклама залага на личния му чар.

Журналист от „Уикенд” се свърза през седмицата с 32-годишния левент и го разпита за участието му във формата, като не пропусна да му зададе и куп лични въпроси. Пред репортерския ни диктофон той дори разказа подробности за любовта си с влогърката Мария Тарашманова.

„В момента основните ми ангажименти са изцяло рекламни. Занимавам се също така и със създаване на коучинг програмата „Марс и Венера” с колежката Мая – за подпомагане на двойки при решаване на любовни проблеми. Първата ми книга е готова от месец. Ще бъде достъпна само в дигитален вид, няма да има хартиено издание. Искам да се купува единствено чрез мобилно приложение, което все още правя с мой колега“, разказа мачото.

„Най-голямата промяна, която усещам и до днес, е липсата на лично пространство. Независимо къде съм, хората ме разпознават, искат да се снимат с мен и понякога дори го правят, без аз да разбера. Въобще не им пука дали искам, дали съм съгласен или не. Това понякога е много изнервящо. Имам спокойствие само и единствено у дома“, саза Виктор.


Виктор Стоянов в компанията на Сашо Кадиев и Десислава Стоянов в „Преди обед“, където той има рубрика.

Той отговори на въпрос дали е имало и минимален вариант да стане двойка с победителката Виктория Капитонова. „Не, нямаше такъв вариант. Абсолютно никакъв!“, каза мокрият сън на хиляди българки. Вероятно и българи.

Виктор не в приятелски отношения с нито един от участниците в шоуто. „За съжаление не поддържам връзка с нито една от тях. Това е напълно естествено и нормално според мен, всеки от нас си има своя личен живот и е поел по пътя си.

Искам тук да защитя участничките в първия сезон на „Ергенът”. Там всички бяхме изключително изнервени, натоварени, изморени, гладни. Хората трябва да се смирят малко и да не съдят толкова сурово и крайно дамите в предаването. Никак не беше леко. Гледайки някои от епизодите на „Ергенът”, видях, че основно се е търсел сеир.

Реално участничките не бяха толкова лоши, колкото понякога ги показваха. Имах възможност да опозная добре голяма част от дамите и мога да кажа, че те не са точно това, което беше излъчено на малкия екран впоследствие. В крайна сметка „Ергенът” трябваше да има голяма гледаемост. И наистина имаше. За съжаление в България, както и по целия свят, високият рейтинг се постига чрез скандали и сеир“, призна той.

Красавецът разкри за най-трудните ви моменти: „Когато трябваше да подарявам рози на участничките. Осъзнавах тежестта на решението си и това, че ще разочаровам някоя от дамите. До последно ми беше трудно да подарявам розите…“

Ергенът е отслабнал с около 7 килограма по време на снимките. „Стараех се да се храня диетично, а храната не отговаряше на режима ми. Другата причина беше физическото натоварване и напрежението. Снимахме сутрин от 9 часа понякога до 4-5 часа на следващата сутрин с кратки почивки.


Виктор Стоянов на кану на езерото в Панчарево, едно от любимите му места за почвика.

Случвало се е да спя, пътувайки от една локация до друга. Процесът беше наистина много тежък и няма нищо общо с това, което се вижда на екран. Чувствах се изтормозен и самотен, макар, че имаше много хора в екипа и получавах вниманието на дамите. След като снимките приключеха, се прибирах във вилата, която за мен беше като огромна златна клетка. Там бях абсолютно сам, без интернет и телевизия, без музика дори. Нямах право да ходя никъде, бях напълно изолиран. Бях сам в тишината и насаме с мислите си.

Виктор е разочарован и би се снимал в нов форма само срещу много пари. „Хонорар нямаше. Точно затова и казвам, че ако отново ми предложат да участвам във форматно предаване, ще приема само срещу много добър финансов стимул. Вече знам какъв е процесът и за мен не си струва да участвам без пари в него“, добави секссимволът.

И разкри най-важното: „Никога не съм бил женен, но от много време не съм сам, имам жена в живота си. От началото на 2022-ра не съм ерген. Докато излъчваха първия сезон на „Ергенът”, имах приятелка – Мария Тарашманова.

„Срещнахме се на спортно мероприятие, където се засякохме покрай общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но просто се случи така, че в един момент се влюбихме един в друг“.

Ергенът сподели, че е много романтичен и моногамен в една връзка. Бил е нараняван, знае за изневяра на бивша приятелка и е плакал заради жена.


Стилният Виктор Стоянов със селфи в асансьора за своите последователи и приятели в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ