Дилан Мертенс от Ботев Пловдив е станал баща

7 Dni Sport10.01.2023
Ботев Пловдив - АПОЕЛ Никозия, Дилан Мертенс

Халфът на Ботев (Пловдив) Дилан Мертенс е станал баща и това е причината да не тренира с отбора от началото на подготовката. Нидерландецът е бил освободен от спортно-техническия щаб на тима, за да бъде близо до семейството си още няколко дни, пише „Тема спорт“.

С отбора не тренира и Реда Рабей, който е болен и затова все още не е пристигнал в Пловдив. Очаква се двамата да се присъединят към съотборниците си до петък, а след това ще тренират по специална програма, за да влязат в оптимална кондиция.

От вчера на пълни обороти се готвят Елвис Ману, Мохамед Брахими и Джеймс Eто“o, които също пропуснаха старта на подготовката.

В същото време от Ботев Пловдив обявиха, че новият старши треньор на тима Бруно Балтазар ще даде официална пресконференция за старта на зимната подготовка.

Брифингът ще се състои днес от 13:00 часа в залата за пресконференции на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Пред медиите ще застане и капитанът на жълто-черните Тодор Неделев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ