Гипсираха ръката на играч на ЦСКА, отпада от плановете на Саша Илич за Турция

7 Dni Sport10.01.2023
ЦСКА, Тренировка, Саша Илич

Младият вратар на ЦСКА Алекс Божев, който е със статут на трети страж при „червените“, пострада и отпада за подготвителния лагер в Турция, съощбават колегите от „БЛИЦ“.

17-годишният талант се появи на тренировката на тима на Саша Илич в Панчарево вчера с гипс на ръката. Въпреки контузията, Божев проведе загрявката с отбора, след което се оттегли от терена.

Талантът е пострадал преди дни по време на тренировка, след което се е наложило да гипсират дясната му ръка в една от столичните клиники.

Медията ни разбра също, че най-вероятно за лагера в Турция с ЦСКА ще пътува Илия Шаламанов-Тренков, който до момента не е водил подготовка с мъжкия тим заедно с Густаво Бусато и Димитър Евтимов.

20-годишният страж, който е роден в австралийския град Бризбейн, ще попадне сред избраниците на Саша Илич, заменяйки Алекс Божев. Илия Шаламанов-Тренков в последните месеци пази вратата на ЦСКА II в Югозападната трета лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ