Бивш треньор на Славия: За Левски е изгодно да играе със Спартак Москва

7 Dni Sport10.01.2023
александър_тарханов

Бившият треньор на Славия Александър Тарханов коментира обявените контроли на Левски с руски тимове в Дубай. Той сподели мнението си дали това ще донесе негативи на сините заради войната на Русия срещу Украйна.

„Вероятно проевропейските журналисти говорят против мачовете с руски отбори. Обикновените хора няма да кажат, че не е необходимо да се играят такива двубои. Имам много приятели в България и те нямат нищо против това.

Напротив, желаят клубовете им да играят срещу силни отбори. Това са приятелски мачове, а не официални. Просто трябва някой да затопли обстановката“, заяви Тарханов пред „Мач ТВ“.

„Щом Левски е дал зелена светлина, значи определено иска да играе с отбор като Спартак Москва. Това е нормално, защото е голям отбор. Сините имат и добър треньор в лицето на Станимир Стоилов, който е работил и в Казахстан. Сигурно е изгодно да играят с руски отбори. Нашите клубове ще спечелят от среща с такъв силен съперник“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ