Асен Чандъров: Готов съм да се боря с конкуренцията в Левски

7 Dni Sport09.01.2023
Янис Карабельов Асен Чандъров Септември Славия 15

Новото попълнение на Левски Асен Чандъров говори преди заминаването си за Дубай, където ще се присъедини към лагера на „сините“, след като днес подписа своя договор.

„Очаквам по-добри неща в Левски. Повече успехи и игрови минути, както и да се наложа в отбора. Амбициран съм, който ме познава, знае. Готов съм да се боря с конкуренцията. В Левски има много качествени футболисти особено в средата на терена. Конкуренцията е полезно нещо, така че се надявам да успея да се наложа в отбора.

С доста момчета се познавам, играл съм в Левски с някои от тях, други извън терена. Готов съм да вляза в подготовката, не съм спирал да тренирам, имам си индивидуална програма от отбора на Септември, даже вече бях почнал подготовка с тях.

Аз съм напълно готов и за някоя от контролите. Днес отидох да се сбогувам със Септември. Тъжно ми е, но все пак това е футболът. Няма как“, заяви Чандъров пред „Дспорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ