Абел Анисе и Стив Траоре подсилват отбора на Левски, Мъри е много доволен

7 Dni Sport09.01.2023
Абел Анисе

Столичен ежеднвеник съобщава, че Абел Анисе и Стив Траоре от Берое са пред трансфер в Левски. Играчи, които ще бъдат използвани в средата на терена и нападените. Опитният Анисе ще попълни дупката, която ще остави Георги Миланов след трансфера в Дубайски тим. Може и Филип Кръстев, да напусне „сините“ той ще го направи в посока Португалия за сумата от 4 млн. евро, които обаче няма да влезнат в касата на Левски.

Информацията на изданието бе подкрепена от това, че преди малко Берое излезна с официална информация, в който пише, че Абел Анисе и Стив Траоре са в неизвестност, не си вдигат телефоните, не се явяват на лагер сбора на тима и затова договорите им са прекратени по вина на футболистите.

Публична тайна е, че Мъри желаеше, да привлече Абел Анисе през зимата, но поради една или друга причина до сделка не се стигна, а малко след това играча подсили Берое. Траоре също има качества, които са оценени от Станимир Стоилов.

В следващите часове се очаква, да се разбере дали Левски ще обяви дуото от Берое, но едно е сигурно, че двамата няма да играе от в тима от Стара Загора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ