Спряган за Левски: Ще избера най-добрия вариант за мен

7 Dni Sport07.01.2023
Screenshot 2023-01-07 at 7.57.21

Казахстанският халф Бауиржан Исламхан е в търсене на нов отбор, а местните медии обявиха, че Левски има интерес към него. Треньорът на „сините“ Станимир Стоилов добре познава качествата на футболиста от съвместната им работа в националния отбор на Казахстан.

„В момента имам няколко предложения както от казахстански клубове, така и от чужбина. Преговорите бяха в пауза, защото приоритетният вариант за мен беше да се върна в Кайрат. За съжаление, не успяхме да се разберем. Сега ще разгледам останалите предложения и ще избера най-добрия за продължаване на кариерата си“, заяви Исламхан пред prosport.kz.

Бауиржан Исламхан изтърпя двугодишно наказание за употреба на допинг. Офанзивният халф се завърна на терена през ноември, когато игра в два мача за националния отбор на своята родина.

По информация на колегите от „Гонг“ твърденията, че полузащитникът е желан от Левски са по-скоро в сферата на спекулациите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ