Паро Никодимов: ЦСКА може да бие Лудогорец, където ги хване

7 Dni Sport06.01.2023
Лудогорец - ЦСКА, Браян Морено, Георги Кабаков

„ЦСКА може да бие „зелените“, където ги хване“, категоричен е легендарния футболист и треньор на „армейците“ Аспарух Никодимов. Паро вярва, че „червените“ имат сили да удържат върха в Първа лига. В момента ЦСКА е на челното място в класирането с 43 точки, Лудогорец е на второ с 42.

„ЦСКА има нужда от още един стабилен централен защитник“ – коментира Паро.

„В някои от мачовете бяха допускани елементарни грешки в отбрана. Не съм голям привърженик на това да се правят радикални промени в състава на полусезона. ЦСКА има стабилна основа, играчите вече свикнаха с обстановката в клуба и първенството“, каза той пред „България днес“.

Илич е млад специалист и хубавото е, че може на практика да покаже на играчите това, които иска от тях. Аз правех същото в годините, когато започвах в треньорския занаят. Включвах се в заниманията наравно с футболистите, това създава още по-здрава връзка между спортно-техническия щаб и изпълнителите на терена“, сподели още Никодимов.

Последните новини от Борисовата градина са, че норвежецът Тобиас Хайнц (24) ще се включи наравно с новите си съотборници в първата тренировка на тима за 2023 година.

Атакуващият футболист пристигна в България след трансфер от Сарпсборг. Хайнц може да действа както по крилото, така и на позицията зад централния нападател. За последно норвежецът беше на терена при гостуването на „Сарпсборг“ на „Розенборг“ на 13 ноември. Хайнц откри резултата, а тимът му спечели с 3:2.

От ЦСКА опровергаха информацията, че клубът се интересува от италианския нападател Джанкарло Малкоре, каквито информации се появиха в медии на Апенините.

В средата на месеца отборът воден от Саша Илич заминава на лагер в Турция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ