Бодуров, Костов и Попев не могат да се разберат с Пирин Благоевград

7 Dni Sport05.01.2023
цска - пирин, николай бодуров, валентин антов

Опитните футболисти Николай Бодуров, Станислав Костов и Юлиан Попев все още са футболисти на Пирин. Страните не могат да се разберат след като играчите бяха освободени от новия треньор Христо Янев. Ситуацията бе пояснена от изпълнителния директор Велислав Елезов.

„Ситуацията със Станислав Костов, Николай Бодуров и Юлиан Попев е, че на този етап нямаме споразумение за предсрочно прекратяване на договорите им.

В разговори сме с тях, но на този етап те продължават да си изпълняват договорите. Казано им е, че няма да се разчита на тях и имаме разминавания. Засега са част от клуба и се опитваме да разтрогнем с тях.

С Радослав Цонев се разделихме по взаимно съгласие, като в договора му имаше клауза за освобождаване. С Китан Василев и Емил Янчев се разделяме по взаимно съгласие. Контролите са планувани, но на този етап няма да ги обявяваме. Няма да играем с чуждестранен отбор“, заяви Елезов пред „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ