Мартин Стоев: Ще Ви кажа цялата истина за „шайката неблагодарници“, които ми взеха „най-добрата фирма“

7 Dni Sport05.01.2023
България U20, Волейбол, Мартин Стоев

Легендарният бивш състезател и селекционер на националния отбор по волейбол Мартин Стоев избухна срещу ръководството на федерацията.

Без да посочва конкретни имена, той нарича членовете на управата „шайка неблагодарници“ в публикация в социалните мрежи.

Причината е, че договорът му начело на младежите, с които постигна множество успехи, не бе подновен, а в същото време не му бе поверен и мъжкия национален отбор.

Стоев посочи, че би се завърнал при условие, че получи дългосрочен договор и в крайна сметка поста зае Пламен Константинов.

„Моята фирма. Свърши се! Свърши се каръшката 2022 година. Три медала, но кръшка. Дай Боже, когато сме най-зле, да сме като сега. Но аз съм максималист и през 2023 година ще гръмнем както никога. Не сме безгрешни, но сме истински. Шайка неблагодарници ми взеха най-добрата фирма, но…“, пише Стоев.

„Мач Телеграф“ се свърза с треньора, който обаче не беше особено словоохотлив.

„Животът не е само волейбол. Очаквам всякакви успехи – житейски, спортни… Когато имам какво повече да кажа, ще намеря начин да стигне до всички“, каза Стоев, като не пожела да разкрие плановете за предстоящата година.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ