Марица ще играе контроли с Арда и Локо Пловдив

7 Dni Sport04.01.2023
Марица Пловдив-Ботев Гълабово26

В четвъртък, 5 януари, Марица Пловдив ще стартира своята зимна подготовка. Футболистите от състава се събират в 10 часа на клубния стадион в северен Пловдив за първа тренировка за 2023 година, като заниманието ще започне малко след това.

Ясна е и програмата за зимната подготовка на „жълто-сините“. Първата контролна среща за тима на Николай Димитров е на 14 януари, а съперник в нея ще бъде елитният Арда. От 18 до 30 януари съставът ще проведе зимен подготвителен лагер в Анталия, Турция. По време на лагера Марица ще изиграе три приятелски срещи.

Съперници в тях ще бъдат македонският Академия Пандев на 22 януари, руският Волга Уляновск на 25 януари и полският Ресовия Жешов на 29 януари. След връщането на маричани у дома е предвидена още една проверка срещу друг тим от българския елит – пловдивският Локомотив. Мачът ще се играе на 3 или 4 февруари.

Очаква се шампионатът във Втора лига да се поднови около 11 февруари, като СТК към БФС все още не е насрочила мачовете от първия пролетен кръг, в който Марица е домакин на „Спартак Плевен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ