„Еуфорията от новата година мина – време е да Ви кажа истината за дъщерят на Кубрат Пулев – Християна“

7 Dni Sport03.01.2023
Screenshot 2023-01-03 at 8.54.15

Кубрат Пулев призна, че през 2022-ра година е станал татко на момиче.

Спортистът гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и почерпи за първата си рожба с маркови бутилки, които водещият отваряше. Това му попречи да чуе разказа на бившия на Андреа защо е решил да кръсти новородената дъщеричка Христина. Въпреки че Кобрата тръгна да обяснява защо се е спрял на това име, гъркът, продължи да отвяря кашоните с алкохол и така не даде думата на младия татко.


Най-титулуваният боксьор Кубрат Пулев по време на получването на своето Висше образование. 

„Тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам. Казва се Христина“ – това съобщи боксьорът тази вечер, за първи път, в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис.

Само преди дни в конкурентната Нова телевизия Кобрата призна, че има човек до себе си, без да разкрие подробности. Пред Николаос Кубрат призна, че не е присъствал по време на раждането, но вече е преосмислил отношенията си към жените, защото гледа на тях като на баща.

По-малкият брат на Кубрат – Тервел, е татко на три момчета заедно с половинката си – бившата волейболистка на ЦСКА и националния отбор Диана Ненова. Двамата са горди родители на Калоян (роден през 2008 г.), Аспарух (2016) и Самуил (2021).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ