Андрей Желязков: Саша Илич изстисква максимума, Левски ще е с ново лице

7 Dni Sport03.01.2023
Андрей Желязков

Легендата на Славия и българския футбол Андрей Желязков-Жужу даде голямо интервю за „Тема Спорт“, в което коментира всички актуални теми в първенството.

„Шампионатът е интересен, щом на първото място във временното класиране е друг отбор, а не Лудогорец. Не, както беше през миналите години, когато разградчани водеха с голяма разлика и се обезсмисляше първенството. ЦСКА на този етап се справя със задачата си и поддържа огъня.

Това е благодарение на Саша Илич, защото с играчите, с които разполагаше до момента, първото място е изненадващо за много хора. Той съумя да изстиска максимума от футболистите си. На моменти червените не играеха добре, но успяваха да спечелят мачовете си. В крайна сметка всичко се определя по резултатите в края на шампионата. За мен борбата за титлата ще бъде между двата отбора.

Сините? Те маха нужда от нови попълнения. Но сега много зависи как ще се аклиматизират в отбора и паснат на схемата на Левски. Кристиан Димитров беше много обещаващ играч, един от големите таланти с добри качества. Опита късмета си в чужбина, но има някои качествени футболисти, които не успяват да намерят мястото си извън България – дали е носталгия или въпрос на манталитет, това може да гадаем. Но мисля, че Димитров ще се представи добре. Според мен Левски ще изглежда по различен начин през пролетта, отколкото в края на миналата година“.

Автор: Мартин Владимиров / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ