Полузащитник от елита на Унгария е близо до трансфер в Славия

7 Dni Sport03.01.2023
Славия - Ботев Враца, Златомир Загорчич

Северномакедонски халф от елита на Унгария е възможно да подсили Славия, пише “Тема Спорт”. Очаква се въпросният футболист да акостира на стадион “Александър Шаламанов” за старта на зимната подготовка. Той бе изместен с един ден – от петък (6 януари) за събота (7 януари). Засега сигурно на 100% е само привличането на централния нападател Владимир Николов. Бившият младежки национал идва от австрийския Адмира Вакер и ще бъде представен официално преди заниманието в събота.

Въпросният северномакедонец пък се очаква да е под наем при “белите”. В момента ръководството уточнява последните детайли.

За ново попълнение може да се счита и френският централен защитник Натан Гасама. Той вече изкара проби, като бе одобрен от старши треньора Златомир Загорчич. Юношата на Нант имаше известни проблеми с документите в последния си клуб Шоле, но всичко вече е изчистено и той също е чакан за старта на 7 януари. Все пак, Гасама може да се появи и на лагера в Турция, който ще е от 11 януари до 1 февруари.

Водят се заключителни разговори с Войводина (Нови Сад) и за сина на Небойша Йеленкович – Велко. С тези четирима играчи селекцията може да се счита за приключена на 80%.

По време на престоя в Турция Славия ще изиграе 5 контроли. На 15 януари съперник е сръбският Младост (Лучани), на 20 януари – казахстанският Кизилжар, на 25 януари е спарингът със словенския гранд Марибор, а после в два поредни дни – 30 и 31 януари, противници ще са елитните руски Оренбург и Факел (Воронеж).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ