Арда Кърджали се оглежда за острие от чужбина

7 Dni Sport31.12.2022
Арда Кърджали - ЦСКА, Амос Юга

В Арда (Кърджали) имат намерение да привлекат още един офанзивен играч, предава “Мач Телеграф”.

“Сините” си осигуриха подписа на един от най-добрите нападатели у нас от чужбина – Абубакар Тунгара. Освен това в Югоизточна България след него се озова и Радослав Цонев.

За сметка на това страши треньорът на кърджалийци – Александър Тунчев, трябваше да преглътне раздялата с Тонислав Йорданов. Той предпочете да продължи кариерата си в Берое, където отново ще се събере с бившия старши треньор на Арда (Кърджали) – Николай Киров.

Сега отборът, воден от Александър Тунчев търси острие, което да подсили конкуренцията в тима по фланговете, но при възможност да играе и като централен нападател. У нас са малко играчите, които покриват тези изисквания. Затова в отбора от Югоизточна България са се насочили към футболисти от чужбина. През есента Арда (Кърджали) бе един от клубовете с най-малко легионери в редиците си и залагаха предимно на родни момчета. Оказва се обаче, тази тенденция не може да бъде спазена до край.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ