Време е за голямото гръцко дерби в Евролигата

7 Dni Sport30.12.2022
Александър Везенков,

Панатинайкос и Олимпиакос излизат един срещу друг в голямото гръцко дерби в Евролигата. Двубоят е тази вечер от 21.00 часа и ще бъде предаван пряко по MAX Sport 1.

Преди този двубой „детелините“ са 13-ти във временното подреждане с 6 победи и 9 загуби, докато „червено-белите“ са 6-ти с 9 успеха и 6 поражения.

Проблемите на Олимпиакос са свързани най-вече с Александър Везенков, който е контузен. Българинът не тренира със съотборниците си, пропусна и последната среща от първенството на Гърция, в която грандът от Пирея се наложи с 89:75 като гост над Кардица. Според информациите от южната ни съседка българинът е имал проблем десния аддуктор, но не е ставало въпрос за сериозна травма и най-вероятно ще играе тази вечер.

До момента Александър Везенков се представя много силно в Евролигата през сезона, като вече на четири пъти бе определян за играч на кръга, а освен това бе избран и за най-добър през месец ноември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ