Лъчезар Танев: Потвърждавам мой клиент избра Левски пред ЦСКА, подписваме до часове

7 Dni Sport29.12.2022
ЦСКА - Левски, Брадли Мазику, Георги Миланов

Мениджърът на Кристиан Димитров – Лъчезар Танев, коментира пред колегите от „БЛИЦ“ новината, че защитникът е пред трансфер в Левски.

„Водят се преговори. Очаквам развитие до края на деня или до утре. Нищо повече не мога да ви кажа в момента“, лаконичен бе футболният агент.

Сделката трябва да бъде финализирана до часове. За целта Димитров трябва да пристигне в София и след като уточни на 100 процента личните си условия, да премине задължителните медицински тестове. При положение, че всичко при прегледите е наред, той ще подпише договор с Левски като свободен агент и ще тръгне за лагера в Дубай на 2 януари.

Чрез тази информация се потвърди, че Левски са изпреварили ЦСКА за правата на Кристиан Димитров. Както е известно и „червените“ си търсят централен защитник за зимната селекция. По всяка вероятност ще бъде привлечен чужденец на тази позиция, който ще бъде одобрен от Саша Илич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ