ФК ЦСКА 1948 обяви нов треньор

7 Dni Sport29.12.2022
Атанас Рибарски,

Атанас Рибарски официално поема длъжността старши треньор на дубъла на ФК ЦСКА 1948.

37-годишният доскорошен анализатор и помощник-треньор в щаба на първия тим на „червените“ ще изведе състава още в първите тренировки на старта на зимната подготовка, като впоследствие за втория отбор на „армейците“ предстои подготвителен лагер в Поморие.

Рибарски се присъедини към клуба през пролетта преди края на сезон 2020/21, като е заемал постовете анализатор и помощник-треньор и е работил със старши треньори – Тодор Киселичков, Мирослав Миндев, Николай Киров и Любослав Пенев. Преди това бившият централен защитник трупа опит в школата на старозагорския Берое, където е бил наставник на юношески тимове, както и директор на академията на клуба.

„Рибарски застава начело на ЦСКА II след напускането на досегашния старши треньор на „червените“ Валентин Илиев. Голмайсторът от „Анфийлд“ изведе „армейците“ до първото място във Втора лига след края на есенния полусезон, като под негово ръководство „червените“ записаха десет победи, пет равенства и само две поражения и са лидери в шампионата с актив от 35 точки – с пет пред втория в класирането Крумовград“, написаха от клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ