Александра Фейгин два месеца след „Игри на волята“: Ще Ви кажа истината за Георги Янев, сега вече мога

7 Dni Sport29.12.2022
Георги Янев,

Какъв е животът на фигуристката след „Игри на волята”.

Александра Фейгин е двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне. Участва и в зимните Олимпийските игри в Пекин. През лятото на 2022 година премери сили в четвъртия сезона на „Игри на волята-България”.

„За мен годината беше най-уникалната, защото изпълних най-голямата мечта от детството ми, а именно да участвам на Олимпийските игри и да представям България”, сподели фигуристката.

Тя коментира и участието си в предаването „Игри на волята”. „В „Игри на волята” се чувствах като едно дете, което там се роди и започва нов живот, осъзнава колко е сложен светът и жесток. Научих си урока – да не се доверявам толкова лесно на хората, да преценявам всяка една ситуация, да мисля занапред, да не вярвам на всеки един човек, че ще ми мисли доброто”, призна Александра Фейгин.


Красивата и щастлива Александра Фейгин с Георги Янев и Купата на любимата ѝ ледена пързалка.

Спортистката разказа още, че е решила да участва в риалити формата, за да предизвика себе си „Като постигнеш своята мечта има един такъв момент, когато не знаеш какво да правиш, защото ти си постигнал това, за което си работил цял живот, и реших, че „Игри на волята” ще ми помогне да преоткрия себе си, да започна отначало, да намеря нови сили, защото наистина не е лесно да постигнеш такава голям мечта”, разказа още състезателката.

Призна, че е щастлива с Георги, който срещна в предаването.

Автор: „Нова телевизия“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ