Азрудин Валентич търси новия старши-треньор на Ботев Пловдив

7 Dni Sport29.12.2022
Ботев Пловдив - АПОЕЛ Никозия, Азрудин Валентич

Шест дни преди старта на зимната подготовка Ботев Пловдив продължава да няма старши треньор. Канарчетата се събират за първа тренировка на 4 януари (сряда), но засега няма кой да ги изведе. Това сериозно притеснява феновете. Със задачата да намери нов наставник е натоварен бившият Азрудин Валентич.

В момента той изпълнява функцията на съветник по спортно-техническите въпроси на собственика Антон Зингаревич. Негова е била идеята да се опита с привличането на Станислав Генчев, но всичко си остана само добро пожелание.

Така към днешна дата Ботев Пловдив продължава да е без старши треньор, след като досегашният Желко Копич бе освободен след отпадането за Купата на България от Славия. Бившият наставник на Хайдук и Динамо Загреб бе освободен за слаби резултати.

Предлаган е легендата Роберт Просинечки, но той е близо до това да поеме националния отбор на Виетнам. Така играчите на Ботев продължават да са в шах кой ще ги води.

Автор: „Тема спорт“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ