Локомотив Пловдив ще прибере още двама играчи от ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport29.12.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Бирсент Карагерен

След като по-рано стана ясно, че Локомотив (Пловдив) ще привлече от ФК ЦСКА 1948 бившият юношески национал Тиаго Борбоса, по-късно се появи информация и, че “железничарите” проявяват интерес към други двама футболисти на столизния тим. Това са полузащитникът Денислав Александров и крайният бранител Кристофър Ачемпонг.

Колегите от “Тема Спорт” предават, че тримата са част от сделката между “червените” и “смърфовете” за Бирсент Карагерен, Матеус да Силва и Райън Бидунга, които трябва да преминат в клуба, домакинстващ на стадиона в Бистрица, който ще плати и 1 млн. евро на Локомотив (Пловдив).

При Ачемпонг интересното е, че той първоначално бе селектиран за професионалния отбор на ЦСКА 1948, но не успя да се наложи и изявите му преминаха към дублиращия тим, който в момента играе във Втора лига.

Той е на 22 години и преди да дойде в България се състезаваше в родната си Гана, където защитаваше цветовете на Акра Лайънс от местния шампионат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ