Николай Жейнов: Информацията за Фуфу Кръстев и Гимараеш отговаря на истината

7 Dni Sport28.12.2022
николай жейнов

Агентът на Филип Кръстев Николай Жейнов потвърди, че има предложение от страна за Витория Гимараеш за национала. Мениджърът обаче заяви, че желанието на Ман Сити Груп е да запазят българина, като заяви още, че има и други оферти за 21-годишния полузащитник, но също така не изключи варианта Кръстев да остане в Левски до края на сезона, както е предварителната договорка със „сините“.

„Да, истина е, че има оферта от Витория. Интересът на Гимараеш датира от доста време и това не е първата оферта, която те изпращат. В края на трансферния прозорец през лятото имаше друга, която беше горе долу двойно по-ниска, а и Филип бе категоричен, че не може да остави Левски от днес за утре, както се казва. Към момента изричното желание на Сити е да запази Филип, така че мисля, че няма да има успех и това предложение. Има и интерес от други отбори, но това е нормално“, каза Жейнов пред колегите от „Спортал“.

„Не изключвам и оставане в Левски, все пак в началото на сезона такова бе разбирателството ни. Естествено Сити си запазиха изрично възможността да променят нещо през зимата, ако сметнат, че има по-добър вариант. Ние обаче сме твърди, че не искаме да допускаме същата ситуация, както се бе случило в Троа, когато по предложение на Сити Филип отиде там, но треньорския щаб не търсеше играч на тази позиция.

За играч на 21 години най-важното е да играе постоянно“, добави Жейнов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ