Заключиха всички терени в Казанлък,децата няма къде да тренират по празниците

7 Dni Sport27.12.2022
stadion-sevtopolis-rozova-dolina-3-1068x555.jpg

Тъжно,но факт! По време на Коледните празници всички футболни терени в Казанлък се оказаха заключени! И децата в града на розите и да искат – нямаше къде да тренират! В края на 2022-ра година това изглежда меко казано несериозно1

„Съжалявам, че трябва да го напиша по време на тези Светли Празници, но фактите са си факти! Поредният сигнал, който получих днес:

Град Казанлък!

Децата няма къде да играят футбол по време на почивните дни!
Да не говорим ако някой иска да потренира 2 часа без присъствието на треньор от техните школи!
Всички игрища, които що годе са пригодени за футбол са заключени!

Дори на тренировъчният тревен терен на стадиона ( който си е една нива ) не се допускат деца, защото според думите на Исмаил, охраната ( поне така се представя човека ) кметицата от партия Герб е забранила на стадиона на затревената нива да играят и тренират деца!

Там където има някакво игрище дори с асфалт е заключено, а където има с изкуствена трева футболните врати са прибрани умишлено!

Но иначе всеки ден слушаме как масовият спорт при децата бил приоритет за всички общини в страната!
Сега вече дали ви става ясно, защо в така наречените по – малки градове децата предпочитат да си седят пред телефоните и компютрите отколкото да се забавляват на игрището?

Масов спорт с такси, това е положението в БГ и след всяка изминала година нещата стават все по – зле!“ -написаха в известната група в социалните мрежи „Да обсъдим детския футбол“.

Снимка: „Казанлък.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ