Информацията, че Жорди Кайседо е пред завръщане в ЦСКА се оказа силно преувеличена

7 Dni Sport24.12.2022
ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо

Информацията на мексиканския сайт elfutbolero.com.mx, че нападателят Жорди Кайседо е пред завръщане в ЦСКА се оказаха силно преувеличени, пише „Тема Спорт“.

„Кайседо не оправда очакванията, вкарвайки само един гол. Футболистът ще напусне Тигрес, за да се завърне в предишния си отбор ЦСКА“, съобщиха в петък от медията, като цитираха журналиста Роберто Флорес от радио RG la Deportiva.

„Тема Спорт“ обаче се свърза с Флорес, който отрече информацията. „Цитирали са ме грешно… Винаги в моите информации по темата съм казвал, че Лудогорец е българският клуб, който е близо до нападателя. От ръководството на Тигрес ми казаха, че интерес за нападателя има от руски отбор, както и друг от България. Доколкото знам това е Лудогорец. В момента Тигрес се опитва да продаде Кайседо. Ако не успее, ще го прати под наем с опция за закупуване. Но не искам да изключвам нищо, всичко е възможно“, заяви Флорес.

Припомняме, че в средата на месеца треньорът на Тигрес Диего Кока потвърди, че не възнамерява да залага на Кайседо и той бе пратен да тренира с юношите на клуба. Еквадорецът остана без картотека за новия сезон, за да бъде освободена квота за друг чуждестранен играч.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ