Истината за милионерката Мирослава Профирова от „Игри на волята“ и „комплексарят“ Генчо Генчев

7 Dni Sport22.12.2022
Screenshot 2022-12-22 at 16.20.52

Тази седмица “ Черешката на тортата “ събра някои от любимците ни от риалитито “ Игри на волята „. Зрителите успяха да ги видят в различна светлина и, честно казано, не останаха особено очаровани от някои.

Преди ден домакин в готварското предаване бе красивата Мирослава Профирова , която отвори широко вратите на уютния си дом и посрещна останалите участници в семейната си крепост.

Участничката в Игри на волята се вдъхнови от ястията на родния си край и предложи родопска кухня.


Мирослава Профирова и компанията ѝ в седмицата на „Игри на волята“ в „Черешката на тортата“.

Преди да се развихри и запретне ръкави да готви, Мира, която е майка на две деца и съпруга на любим мъж, показа любимите си семейни кътчета на зрителите. Останалите участници казват за нея, че тя е жена, която е разчупила представата за майката -домакиня. За нея говорят още, че винаги е стилна, облечена добре и поддържана жена, въпреки, че върти голяма къща и се грижи за 2 момчета.


Красивата и внушителна кухня в къщата на Мирослава Профирова, която използва за направата на вечеря.

Още щом отвори вратата на стилния си дом, Мира ни въведе в своето царство. Вътре можем да видим къщата, която тя представя като създадена с много любов. И това си личи от всичко – подредено е с много вкус и подчинено на нейна идея.

Неслучайно тя се хвали с двете си деца, показва множество снимки на хлапетата, които са най-голямата й гордост. Но не пропусна да похвали и таткото, който за нея е най-уникалният мъж.


Кадър от разходката, която Мирослав Профирова направи за зрителите на епиозда в „Черешката на тортата“. 


Момент от процеса на готвена на Мирослав Профирова в деня, който тя бе домакин в готварското шоу.

А колкото до готвенето, Мирослава засипа гостите си с безброй вкусотии, личи си, че е умела домакиня, след като даже шеф Манчев нямаше забележки за ястията. Сред гозбите присъстваха картофена сала, катък с червени чушки, домашни кисели краставички и туршия, лозови и зелеви сърмички. Предложи още супа от месо с булгур и боб, а за основно – зелник и месо с кочан. Имаше още изпечен от нея хляб както и домашен тиквеник.

Неслучайно феновете казаха за нея, че Мира е невероятна жена, красива и образована. Страхотна майка и домакиня.

Останалите участници си глътнаха езиците от завист и най-вече Генчо, който буквално я поряза с точки без никакво основание. Зрителите мигом възнегодуваха срещу тази несправедливост, обвинявайки го, че е комплексар и че се излага, като отнема точки за своя изгода. Ама толкова му е акълът!

Вечерята завърши с родопски гайди и песни, а гостите бяха буквално омагьосани!


Красивата трапеза на Мирослава Профирова, която тя сготви за своите гости от „Игри на волята“. 


Красивата Мирослава Профирова със свои колежки от риалити формата „Игри на волята“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ