Левски има нови собственици, „златна река“ потича към стадион „Георги Аспарухов“

7 Dni Sport22.12.2022
Левски - ФК ЦСКА 1948, Станимир Стоилов

Столичен ежедневник съобщава в днешния си брой, че всички формалности и подробностиоколо обявяването на новите собственици в Левски са договорени и съвсем скоро, ще съобщено за сделката.

По всяка вероятност това ще случи през януари месец 2023-та година.

Новите собственици ще бъдат хората на Драган Шолак от „Юнайтед Груп“. На „Герена“ ще пристигне Расмус Анкерсен, който ще бъде новия силен човек в Левски. Наско Сираков ще бъде почетен президент с 15 000 евро месечна заплата, а Станимир Стоилов ще продължи, да бъде старши-треньор на тима и ще има думата в селекцията, която от своя страна ще бъде доста по-голяма, от това което се случва през последните няколко трансферни прозореца.

Очаква се в Левски да пристигнат играчи и от Саутхямптън – тим, който също е управляван от Драган Шолак.

Левски ще заложи още повече на маркетинга и мърчандайзинга, защото проучванията показват, че отбора може, да печели огромна част от сумата си за издръжка от това перо.

Бъдещите собственици имат и идея за нов модерен стадион, според тях той е задължителн, за да се гради клуб, който да има светло бъдеще пред себе си и да бъде хегемон, както в България, така и със сериозни позиции в Европа.

Феновете на клуба са много радостни от това, че ще има сигурност.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ