Истината за Радослав Колев – „белязаният“ от „Фермата 8“, задействаха отмъщението на продуцентите

7 Dni Sport22.12.2022
Screenshot 2022-12-22 at 13.31.59

Радо скъса нервите на Иван и Андрей, но продуцентите със сигурност си му го върнаха, защото беше представен в много лоша светлина, а истинското му лице в реалния живот е съвсем друго

Един от най-скандалните участници в селскостопанското риалити „Фермата“ този сезон безспорно е баскетболиста Радослав Колев. Оказа се, че той има доста богато минало на активен общественик.


Щастливият Радослав Колев в компанията на свои близки хора в личен празник извън „Фермата 8“.

Освен баскетбола, фитнеса, работата и тренировките с деца, той е и член на кукерска група „Йорданови Арт и приятели“ с която се появява по празници, митинги, но най-интересното е, че чрез звъна на чановете е дал своя принос в борбата с вируса в началото на пандемията.

Тогава, когато всички затворени по домовете ръкопляскахме на медиците на първа линия, Радо шейсет дни подред, всяка вечер обикаля квартала си и гони злото блок по блок. И това е само едно от делата му в подкрепа на хората, пишат колегите от „Вихрогон.бг“. Участва в почти всяка кампания за събиране на капачки, засажда дръвчета, включва се в почистването на квартала си и какво ли още не. Всичко това е документирано в профила му в социалната мрежа.


Щастливият Радослав Колев със снимка с красивата Симона Милова в събитие в столичен мол.

Безспорно е интересна личност, но дали съфермерите му не успяха да го оценят или той показа съвсем друга своя страна в стопанството не е ясно, но като че ли са две съвсем отделни личности. Радо, който лазеше по нервите на всички, дори се стигна дотам, че жените да се страхуват от агресията му и в последствие бе изгонен,явно има и ред положителни качества.


Радослав Колев на паркета в любимия си спорт – баскетбол, където демонстрира своите майсторски умения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ