ЦСКА се разделя с едно от летните си попълнения – Сами Александров

7 Dni Sport21.12.2022
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Симеон Александров

Едно от летните попълнения на ЦСКА – Симеон Александров ще напусне стадион „Българска армия“, твърди „Тема Спорт“. 19-годишният флангови футболист не попада в плановете на треньора Саша Илич и ще бъде преотстъпен през пролетния полусезон.

Той бе привлечен в последния ден на летния трансферен прозорец, след като в началото на кампанията отбеляза 4 гола в 8 шампионатни двубоя за Септември (София). След това обаче сръбският наставник на „армейците“ промени схемата на игра и заложи на постройка 3-5-2 без изявени крила, на която младежкият национал се превърна в заложник.

Той участва в само два мача през есента – срещу Хебър за първенството и бившия си тим Септември за купата. Не започна като титуляр нито веднъж.

Александров със сигурност няма да стартира зимна подготовка с ЦСКА, като бъдещето му трябва да стане ясно най-късно в първите дни на януари. Интерес към него проявява клуб от Централна Европа, който го следи още от периода му в Септември, както и няколко отбора от елита на България. Един от тях е Пирин (Благоевград), който се намира на 14-о място във временното класиране и през пролетта ще се бори със зъби и нокти да не изпадне.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ