Кристиан Димитров в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport20.12.2022
Кристиан Димитров

Централният защитник Кристиан Димитров вече не е футболист на Хайдук (Сплит).

Юношата на Ботев (Пловдив) прекрати договора си с клуба по взаимно съгласие и сега е свободен да си търси нов отбор.

За последно бившият национал играеше под наем в румънския шампион ЧФР Клуж, но през лятото се оказа ненужен и се завърна в Хайдук. Димитров записа общо 46 двубоя за хърватския гранд, в които вкара три гола и направи една асистенция.

“Горд съм, че през последните три години бях част от най-обичания и най-уважаван клуб в Хърватия. Преминахме през трудни моменти, но заедно успяхме с много работа и постоянство да върнем Хайдук там, където му е мястото. Ще нося тима в сърцето си, защото това е магия”, каза Димитров за сбогом с клуба.

В същото време столичен ежедневник вече спекулира с бъдещето на играча. Според тяхната информация от ЦСКА искат този играч на „Армията“ и имат сериозен трансфер към подобна сделка, с която ще подсилят състава си с качестваен роден футболист. Припомняме, че именно бивш играч на Ботев Пловдив бе последния българин, който подписа с ЦСКА – става въпрос за Станислав Шопов, който има основна роля в отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ