Анхел ди Мария в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport19.12.2022
Аржентина - Франция, Анхел ди Мария

Отборът на Аржентина стана Световен шампион за трети път в своята история след победа с дузпи и равенство от 3:3 в редовното време на препълнения стадион „Луасил“ в Катар. Един от основните герои за „гаучисите“ особено през първото полувреме е имало реален шанс, да играе в ЦСКА в началото на своята кариера. Става въпрос за Анхел ди Мария. Това е могло, да се случи през 2007-ма година, която седмицата е бил със статут на младежки национал на страната си.

Публикуваме статията от 4-ти юли 2007-ма година:

„Според агенция „Фокус“ мениджърът на играча е разпратил оферти до трите български гранда.

В момента Ди Мария е на Световното първенство за младежи до 20 години в Канада. Той отбеляза шестия гол при разгромната победа с 6:0 над Панама тази нощ.

Досега нито шампионите, нито армейците, нито ловчанлии са обявили, че имат интерес към нападателя, чиято трансферна цена била доста висока.

Аржентинецът е на 19 години. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.“

До сделка не се стига, а той продължава кариерата си в отбора на Бенфика. През кариерата си минава през отбори, като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Ювентус.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ