Филип Филипов: Превъзхождаме Лудогорец в някои аспекти от играта, информацията за стадиона излиза поетапно

7 Dni Sport16.12.2022
Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов уважи коледния банкет на ветераните на „армейския“ клуб. Пред журналистите шефът говори и за случващото се във футболния тим, който води битка с Лудогорец за шампионската титла на страната.

Ето какво каза той:

„Пролетта бяхме в по-неизгодна позиция, по-слаба игра имаше, настроението беше по-минорно, докато сега, есента, имаме доста успешни игри и доста точков актив. Ще зимуваме на първо място. Малко разнопосочна година.

Като игра сме доста изравнени с Лудогорец, даже в някои моменти и аспекти ги превъзхождаме. За това говори и фактът, че сме една точка пред тях във временното класиране.

Информацията за стадиона излиза поетапно, както вървят стъпките. Има си етапи в проектирането и изграждането. Когато има нова новина и информация, ще я съобщаваме на привържениците.

От една страна ще е носталгично, защото много време сме прекарали в този ресторант, но всички искаме да има един европейски стадион, който да отговаря на клуб като ЦСКА“.

В заключение той пожела на феновете да бъдат, живи, здрави, позитивни и най-важното – ЦСКА да стане шампион.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ