Да помогнем на бивш футболист да стане от инвалидната количка

7 Dni Sport15.12.2022
Screenshot 2022-12-15 at 10.50.25

Преди четири години талантливият футболист на Добруджа Емо Ангелов претърпява тежка катастрофа, която едва не отнема живота му. Той оцелява след продължила цели 47 дни битка. За съжаление, вследствие на жестокия инцидент получава квадриплегия и остава прикован към инвалидната количка.

Днес младото момче, само на 22 години, не е загубило надежда, че един ден отново ще се изправи на крака и ще може да се върне към нормалния си живот. Надежда му дават и от специализирана клиника в Тайланд. За лечението в нея обаче са необходими непосилните за семейството му 252 хил. долара.

С цел да подкрепи Емо, да призове максимален брой хора да му подадат ръка и помогнат в трудния момент, екипът на Bulgarian Football Shirts организира благотворителен търг във „Фейсбук“. В аукциона, който започна официално днес в 10:00 ч. и ще продължи седмица – до 20:00 ч. на 22 декември, ще бъдат разиграни множество ценни спортни артикули с висока колекционерска стойност.

Сред най-атрактивните са дарена лично от Стилиян Петров фланелка на Астън Вила; предоставена за каузата от семейството на Григор Димитров тениска на Гришо; тенис ракета на Цветана Пиронкова; носени лично от Владимир Николов и Цветан Соколов волейболни фланелки на националния отбор на България и много други.

В благотворителната инициатива ще бъдат разиграни и фланелки на Филип Кръстев, Кирил Десподов, Иван Турицов, Тодор Неделев, Димитър Илиев, Даниел Димов и други наши бивши и настоящи национали. Място в търга ще намерят и боксови ръкавици с автограф на Тервел Пулев, състезателни екипи на сестри Стоеви, Пламена Митков, Мартин Чой, Станимира Петрова и спортни артикули и сувенири, дарени от Димитър Кузманов и „златните“ ни момичета.

Всеки, който има желание, може да помогне по някакъв начин на Емил. Дори и да не успее да подкрепи финансово каузата, то най-малкото, което може да направи, е да сподели информацията за търга или да дари артикул, който би предизвикал интерес и генерирал средства.

Дарителска банкова сметка на Емo Ангелов:

Общинска банка

BIC: SOMBBGSF

IBAN: BG15 SOMB 9130 1068 3770 02

Емo Николаев Ангелов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ