Гриша Ганчев лично поканил Тодор Янчев в ЦСКА – цялата истина за случилото се

7 Dni Sport15.12.2022
ЦСКА, Гриша Ганчев

Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, пишат колегите от „Тема Спорт“. Бившият халф е получил предложение да започне работа на „Армията“ преди около месец. Той е бил поканен в детско-юношеската школа на червените.

46-годишният Янчев обаче е отклонил предложението за треньор на талантите. Аргументите му са били, че иска да се развива в професията и държи да бъде старшия на представителен тим. Именно като такъв ще продължи кариерата си бившият капитан на ЦСКА.

В началото на декември той бе представен като нов наставник на втородивизионния Спортист Своге. Янчев обаче се задържа само няколко дни на поста. Тошко бе поканен да води втория отбор на ФК ЦСКА 1948 Сф, който също се състезава във Втора лига. След това обаче предложението бе подобрено и в крайна сметка Янчев бе представен за старши треньор на първия отбор на столичани, които домакинстват в Бистрица.

Така Тодор Янчев отново се събра със Стойчо Младенов – оперативен директор на ФК ЦСКА 1948 Сф, на който бе помощник на „Армията“. Двамата бяха в Борисовата гради до март тази година, след което подадоха оставки. Същото стори и друг член на треньорския щаб Анатоли Нанков. Толята обаче отклони поканата да започне работа в ЦСКА 1948 Сф.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ