Лудогорец има голяма конкуренция за подписа на бразилски защитник

7 Dni Sport14.12.2022
Лудогорец - ЦСКА, Анте Шимунджа

Българският шампион Лудогорец ще трябва да се справя със сериозна конкуренция за бразилския централен защитник Витор Мендес. Той бе желан от „орлите“ още през месец септември, но тогова разградчани бяха постигнали договорка за бранителя на Атлетико Минейро, но заради забавяне на необходимите документи за картотекиране на играча сделката не се осъществи.

Централният защитник игра в последните осем месеца под наем в Жувентуде, за който изигра 21 мача и вкара 1 гол, но договорът му изтича в края на месец декември.

Той не попада в плановете на треньорския щаб на Атлетико Минейро, а интерес към него проявяват Коритиба, Гояш и Флуминензе.

Според местното издание „UOL Sport“ именно последните са фаворити да вземат играча. Доскоро се считаше, че Лудогорец следи изкъсо какво се случва с Мендес, тъй като се очакваше той да продължи кариерата си в Разград, но сега ситуацията може да бъде различна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ