Левски поставя зимната си селекция на пауза

7 Dni Sport14.12.2022
Вихрен Сандански - Левски, Наско Сираков

Левски успя да си осигури ново попълнение още преди края на годината. Днес клубът официално представи като свой играч бразилския централен нападател Рикардиньо. 21-годишният футболист е в София от понеделник.

Той е уточнил всички условия по личния си договор със сините, като ще е за срок от 3 години. От „Герена“ пък няма да плащат трансферна сума на Гремио, но ще си поделят правата на играча.

Така сините повториха миналата година, когато още преди краят й си бяха осигурили нови попълнения. Тогава те първо парафираха с централния защитник Ноа Сонко Сундберг, а след това и с левия бек Цунами.

След трансфера на Рикардиньо треньорът Станимир Стоилов и ръководството „ще успокоят малко топката“, пише „Тема спорт“. Причината е, че последващи селекционни действия ще останат „на пауза“ в очакване на сделка за собствеността на клуба. Ако има такива, Мъри ще може да подсили всички линии. При това най-вероятно няма да разчита единствено на свободни агенти, а ще има отпусната сума за привличането на играчи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ