Пристигна златна оферта в офисите в Разград за Лудогорец, Домучиев каже ли „Да“, играта се променя

7 Dni Sport14.12.2022
Общо събрание на КРИБ, Кирил Домусчиев

Ръководството на Панатинайкос е изпратило официална оферта за халфа на Лудогорец Каули, пишат гръцките медии. Според тях предложението е на стойност над 2 млн. евро, като се върти около сумата от 2,5 млн. Причината лидерът в местното първенство да извади такава оферта е, че плеймейкърът е под номер 1 в списъка за зимна селекция на старши треньора Иван Йованович. 60-годишният сърбин е следял през есента под лупа играта на офанзивния халф на разградчани и е бил впечатлен от качествата му. Това е и причината, ако се стигне до трансфер, Каули да бъде направен един от най-скъпоплатените в състава на “детелините”.

Панатинайкос е убедителен лидер в гръцката Суперлига. При прекъсването на шампионата заради Световното първенство след 13 изиграни кръга “зелено-белите” имат аванс от 8 точки пред втория АЕК и цели 12 пред ПАОК и Олимпиакос.

Отсега Йованович стяга селекция, с която да гони титлата и да направи пробив в Шампионската лига.

Каули дойде в Лудогорец през януари 2020 година. Интересното е, че в последния мач с Левски за Купата на България бразилецът изобщо не беше в групата, като от тима обявиха, че той има леки проблеми и старши треньорът Анте Шимунджа не искал да го рискува.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ