Евангелос Маринакис към Кирил Домусчиев: Вземи тези милиони, подпиши и ми ги дай

7 Dni Sport13.12.2022
Кирил Домусчиев,

Лидерът в гръцкия елит Панатинайкос е приготвил оферта за една от звездите на Лудогорец Каули Оливейра, съобщават колегите от „gazzetta.gr“. Играчът е искан от най-високо ниво – собствениците.

Клубът се държи от Евангелос Маринакис.

Според изданието в южната ни съседка грандът следи бразилеца с немски паспорт от доста време от ПАО и вече има предложение за 27-годишния халф, който е харесан лично от сръбския треньор на тима Иван Йованович.

Панатинайкос, чиято последна титла е от 2010 година, е убедителен лидер в гръцкия елит и има аванс от 8 точки пред втория АЕК (Атина), а на 12 зад гранда са ПАОК (Солун) и Олимпиакос, които допълват топ 4 на Гърция.

Каули Оливейра пристигна в Лудогорец през януари 2020 година, като има действащ договор с клуба до лятото на 2024 година, а в последния мач срещу Левски в турнира за Купата на България бразилецът изненадващо не бе в групата.

Халфът започва кариерата си в школата на Кьолн, откъдето преминава в местния Фортуна (Кьолн), а след това последователно играе за Дуисбург и Падерборн, откъдето пристигна в Разград. През този сезон Каули записа 29 мача за шампионите във всички турнири, като вкара 7 гола и направи 6 асистенции, а общо за „орлите“ има 115 срещи, 27 попадения и 21 голови подавания.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ